top of page

De blogteksten mag u delen, mits er een duidelijke bronvermelding wordt geplaatst met de URL van deze pagina of een directe link naar onze site of blog. De blogteksten mogen niet voor publieke of commerciële doeleinden gebruikt worden, mits er schriftelijk toestemming is gegeven door Sasha Pasman.

Hoewel alle informatie met zorg is samengesteld kunnen we niet garanderen dat al onze informatie op onze website compleet of juist vermeld is. Saseye kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld door het gebruik van de gegevens op deze site.

Alle foto’s op de website zijn gemaakt door Sasha Pasman (Saseye) tenzij anders aangegeven. Het is niet toegestaan om de foto’s zonder toestemming te gebruiken voor privé of commerciële doeleinden.

Alle teksten en foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan om de teksten en/of foto’s voor een andere website of privé te gebruiken mits daar schriftelijk toestemming voor is gegeven. Wil je als bedrijf of website een foto gebruiken neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Het bekijken van deze website en/of blog is geheel op eigen risico. We kunnen u niet garanderen dat onze website en/of blog foutloos werkt en dat alle informatie en nieuwsberichten up-to-date zijn. Soms kunnen enkele acties niet worden uitgevoerd door fouten, of doordat de webserver offline is, er geen verbinding gemaakt kan worden e.d. Saseye is niet aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze website en blog.

Saseye behoudt zich het recht om onze voorwaarden op ieder moment aan te vullen, wijzigen of te verwijderen.

SASEYE LOGO.png
bottom of page